- első lap -

Az első tényfeltárások

 

Ismerős a jobb oldali kép? Gondolkodtál már valaha azon, ki van a bal sarokban? Ki az a tetovált karú, félmeztelen csóka a Chum Kiu könyvben? Ismerd meg Christopher Collins-t, Cheung Chen Fun mester tanítványát ebből a cikkből! Amiért érdekes lehet számunkra: legfőképpen, mert Cheng Chuen Fun tanítványa, továbbá, mert nagyon klassz Chi Sau videója férhető hozzá és Si-Fu is gyakorolt vele Hong Kongban.


...tovább a teljes cikkhez.
Több, mint
1 perc Chi Sau gyakorlat videó Christopher Collins bemutatásában.

2005.08.01

A részeges karatemester (Jui Kuen)
Kung Fu bemutató !!!

Hoppá, egy igen értékes videóra sikerült bukkanni.
A Részeges Karatemester című filmet van, aki nem látta?
Az eredeti címe egyébként: "Legend of the Drunken Master", vagyis "Jui Kuen".
Sajnos a magyaroknak minden karate, ami keleti. Vagy hogy van ez...

Mindenesetre az alábbi bemutató minden kung fu gyakorlónak kötelező darab.

Letölthető a fenti képre kattintva, vagy közvetlenül a videótárból.

2005.07.06

Reklámfilm - német QuickDefence

Bár nem vagyok egy nagy QuickDefence párti, az önvédelem képessége azonban szerintem is mindenkinek jár. Ha valaki ebben találja meg a neki valót, hát ebben találja meg. Biztos, hogy értékes az eredmény, amit egy QuickDefence tanítvány nehéz munkával elér. Mindenesetre a reklámfilm látványos és rámutat a Wing Tsun gyakorlati értékeire.

Letölthető a fenti képre kattintva, vagy a videótárból.

2005.07.06

A kínai festmények és rajzok képgyűjteményéhez katt ide, vagy lépj be a képgalérián keresztül.

2005.06.16

   Leung Ting bemutató 1970-ből  

Sikerült bővíteni a gyűjteményt Leung Ting Nagymester 1970-es bemutatójából. Akinek ennél jobb, több van erről az eseményről, az legyen szíves szóljon ( wingtsun @ ravasz . hu ). Szeretném megtalálni valahol a teljes anyagot, meg kell hogy legyen. A Világháló elég nagy...

A filmecskék letölthetőek a fenti képekre kattintva.

2005.06.07

Bruce Lee, akit szívesen nézünk.
Letölthető 25 perces interjú 1971-ből.
 

közepes méret: 59 mb

Bruce Lee-ról kevés az elérhető videóanyag, főleg riport. Ezt a 25 perces interjút 1971- ben rögzítették és tudomásunk szerint nem is nagyon van több. Magyar felirattal letölthető a videótárból.

   

2005.05.24

TIPP! - A www.wing-tsun.hu oldalról letölthető az új, 15 mp-es spot, ami a National Geographic-on fog menni a közeljövőben.

!!! Előkerült egy 1:15 perces fekete-fehér videó Bruce Lee és Jet Li párbajáról. Hanggal!!! Letölthető ide kattintva.


 

Az első Chi Sau Bajnokságról

Február 27-én megtartották Hong Kongban az első Chi Sau Bajnokságot. A részletek ezen a honlapon hamarosan olvashatóak lesznek, addig is az eredeti cikk a www.leungting.com oldalon olvasható. Elöljáróban: 63 versenyző indult, 9 tanuló és 7 instruktori kategóriában hirdettek győztest. (Tessék gyúrni, magyarok, hogy hirdethessünk magyar bajnokot, majd Hong Kongban világbajnokot is!) Si-Hing Szél Gábor és Si-Hing Gausz Tamás is ott járt, beszámolójuk a Kelet-Európai Wing Tsun Szövetség oldalán (a főoldalon, alul, a friss híreknél) olvasható! (A Chi Sau bajnokság szabályairól egyenlőre érdeklődj instruktorodnál, illetve látogasd eme oldalt sűrűn, mert amint elegendő idő-erőforrás jut rá, ide is felkerül.)

 
Chi Sau bajnokság kínai módra.A Chi Sau Bajnokság közönsége

2005.04.17

 

vissza a kezdőlapra

 

 

www.wingtsunmagazin.hu